top of page
BLOEMEN OP MAAT
kransen.jpg

Zeg het met bloemetjes! Een speciale gebeurtenis verdient gepersonaliseerde bloemen. Alle creaties worden zorgvuldig en gedetailleerd afgewerkt, volledig op maat. Jij kiest de kleuren, de bloemen, het concept. Hieronder vind je alvast wat inspiratie. 

Bloemenflesjes zijn een originele bedanking voor de gasten op je huwelijksfeest of voor de geboorte van je zoon of dochter. Een label wordt op maat gemaakt en aan het glazen potje bevestigd.

Bloemen die een tastbare herinnering zijn aan een betekenisvol moment

Naamletters en naamringen zijn populair bij geboortes, huwelijken of gewoon als origineel cadeau. Ze worden op maat gemaakt en gedetailleerd afgewerkt. Je kan kan kiezen voor een op maat gemaakte houten hoepel met gepersonaliseerde namen, met of zonder staander. Of een metalen ring met gehaakte naam in de ring gemonteerd. De kleur van de bloemetjes kan je kiezen.

Bij een romantisch moment horen gepersonaliseerde bloemen. Een bruidsboeket voor de bruid en eventueel de bruidsmeisjes, een corsage voor de bruidegom, op maat gemaakte haarspelden of een bloemenkroontje, tafeldecoratie om de feesttafel op te vrolijken, ... Het kan allemaal. Jullie kiezen de bloemen, het kleurenpalet en de stijl. Het is tenslotte jullie onvergetelijke dag!